Waar de kwaliteit en het plezier in zingen voorop staan. Het Leids Kamerkoor is er trots op te zingen onder leiding van Jeroen Spitteler.

WINTERCONCERT 2017: VAN SCHEMER NAAR LICHT Midden in de winter brengt het Leids Kamerkoor een afwisselend programma met muziek van Arvo Pärt, Mendelssohn, Whitacre, Gjeilo, Sisak, Cyrillus Kreek, en Palestrina. Kom luisteren ! Zondag 29 januari om 15.15 uur, Petruskerk, Lammenschansweg 40a, Leiden.

ZOMERCONCERT 2016: RISE UP, MY LOVE ! Lees over ons recent concert in de Lokhorstkerk, Leiden: het Leids Kamerkoor bracht u met een afwisselend programma het hoofd op hol. Met muziek geïnspireerd op amoureuze volksliederen van Poulenc en Górecki. Met de serene klanken van Josquin en Gombert. Energieke liederen van Britten en Whitacre.

DE STICHTING FLOREAT MUSICA IS OPGERICHT: De Stichting Floreat Musica wil de professionalisering en innovatie van kamerkoormuziek bevorderen, met name in Leiden. Zij doet dit onder andere door activiteiten te ondersteunen, die kamerkoormuziek combineren met andere kunstdisciplines en door het organiseren en / of ondersteunen van voor het publiek toegankelijke culturele evenementen. Maak het kamerkoorleven rijker: Steun de Stichting!

LKK KREEG ZILVEREN AWARD IN FINLAND ! Dit jaar markeert de 40e verjaardag van het Tampere Vocal Music Festival en de 150ste verjaardag van de geboorte van de componist Jean Sibelius. Het Leids Kamerkoor olv Jeroen Spitteler reisde naar Finland om deel te nemen en kreeg een zilveren award in de Chorus Review !

“LEIDS KAMERKOOR: CHAPEAU !” Lees hier de enthousiaste recensie uit het Leidsch Dagblad over ons zeer goed ontvangen Zomerconcert 2014.

Kom naar een concert
LeidskamerkoorWelkom bij het Leids Kamerkoor