Het Leids Kamerkoor is een ambitieus klassiek kamerkoor in Leiden met circa 25 leden, dat repeteert op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur. De kwaliteit en het plezier in zingen staan bij ons voorop. In zijn dertigjarig bestaan heeft het koor zich ontwikkeld tot een van de betere koren in de regio Leiden. Die ontwikkeling willen wij voortzetten. Het is ons doel om een zo hoog mogelijk amateurniveau te bereiken.

Wegens het vertrek van onze huidige dirigent, Jeroen Spitteler, half november 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent.

Voor een gedetailleerd begrip van het profiel dat we zoeken, en wat je van het koor kunt verwachten, lees de vacaturebeschrijving (klik hier).

Ben jij de inspirerende dirigent die ons koor gaat leiden in een reeks prachtige concerten ? Mail dan je motivatie en cv uiterlijk 6 juli naar Jan Hengeveld, voorzitter van het Leids Kamerkoor: hengeveld.oegstgeest@gmail.com.

Een proefdirectie maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De aanstelling van de nieuwe dirigent gaat in op 20 november 2018.

LeidskamerkoorWerving – nieuwe dirigent